Certificats mèdics

Permís de residència

608 998 539

93 485 41 77

Certificat mèdic per a l'obtenció o renovació d'un permís de residència.

CENTRE MÈDIC POBLENOU és un centre mèdic autoritzat el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l'autorització nombre E-08012366, per a fer i emetre certificats mèdics d'oficials de psico-físics aptitude per a l'obtenció o la renovació del visat de residència.

generalitat

Centre sanitari: E-08012366

Certificado médico oficial
Un certificat mèdic oficial

 

Per a determinats tràmits i procediments, les autoritats espanyoles es demana el sol · licitant un certificat mèdic on consti que la persona interessada no patir cap de les malalties que que podria tenir implicacions per a la salut pública greus de conformitat amb les disposicions de la Salut Internacional Reglament de 2005.

 

 

A càrrec de la realització de l'examen mèdic i certificar la bona salut de la persona sol·licitant, a través de la seva signatura en el document, és un metge de família.

 

Disposem de més de 35 anys d'experiència treballant en tot tipus d'exàmens mèdics i psicològics de l'activitat física de qualsevol tipus o un procés administratiu.

 

Som al cor del barri del Poblenou, a prop del barri de negocis del 22@, molt a prop de la platja i molt ben comunicada per transport públic per tota la ciutat.

 

En la resta de la pàgina s'intenta donar resposta a totes les preguntes que normalment formuláis. En qualsevol cas, al final d'aquesta pàgina teniu totes les opcions de contacte i un formulari de contacte per plantejar els teus dubtes.

Què es necessita per obtenir un certificat mèdic oficial?

Tal com s'indica en la normativa sanitària vigent, serveis de salut, de qualsevol tipus, serà necessari una cita per a ser vist. Per tant, és necessari sol·licitar una cita. En aquesta pàgina trobareu enllaços a demanar la teva cita. 

 

El dia de la cita que necessitareu per a anar amb 5 minuts abans de l'hora de manera que podem preparar la documentació necessària per el nostre servei de certificats mèdics pot realitzar l'examen mèdic i emetrà el corresponent certificat mèdic. Per ser capaç de demostrar la seva identitat, si us plau porti amb vostè la seva DNI, NIE o Passaport.

 

L'examen mèdic té una durada de 20 minuts. Al final de l'exploració, li oficial de certificat mèdic que pot presentar el seu dossier per a obtenir o renovar el seu permís de residència o de residència i visa. No cal que us porteu el vostre model oficial de certificat mèdic.

 

Para obtener tu permiso de residencia deberás entregar el certificado médico junto al resto de documentación en la oficina de la policía el día que tengas cita para realizar este trámite.

 

Para evitar cualquier inconveniente, te aconsejamos que realices el certificado médico con una semana de antelación a la cita con la policía.

 

Quina és la validesa d'un certificat mèdic oficial?

Un oficial mèdic certificat té una validesa de 90 dies naturals.

En què consisteix l'exploració mèdica?

El nostre personal farà un qüestionari de salut per arribar a conèixer el seu historial mèdic, la història de la família i de la medicació que es pren regularment. A més a més, hi ha les exploracions de la locomotor i respiratori i el cor; prendre la pressió arterial; proves d'agudesa visual i auditiva agudesa.

Quin horari té el servei de certificats mèdics?

Als matins, de dilluns a divendres, de 09:30 a 13:15

A les tardes, dilluns, dimecres i dijous, de 16:00 a 19:00

Quin preu té el certificat del metge?

Com puc sol·licitar cita?

Centre mèdic Poblenou posa al seu servei totes aquestes opcions per a sol·licitar el nomenament i es pot obtenir el certificat mèdic de visat o un permís de residència.

Utilitza el canal de comunicació que és més còmode per a vostè. Estem a l'espera per a vostè.

Demana la teva cita aquí per obtenir el certificat mèdic per obtenir o renovar el permís de residència