Certificats mèdics

Visat d'estudis

Certificado médico para obtener o renovar el visado de estudios.

CENTRE MÈDIC POBLENOU és un centre mèdic autoritzat el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l'autorització nombre E-08012366, per a fer i emetre certificats mèdics d'oficials de psico-físics aptitude para la obtención o renovación del visado de estudiante.

Per a determinats tràmits i procediments, les autoritats espanyoles es demana el sol · licitant un certificat mèdic on consti que la persona interessada no patir cap de les malalties que que podria tenir implicacions per a la salut pública greus de conformitat amb les disposicions de la Salut Internacional Reglament de 2005.

A càrrec de la realització de l'examen mèdic i certificar la bona salut de la persona sol·licitant, a través de la seva signatura en el document, és un metge de família.

generalitatCentre sanitari: E-08012366

Disposem de més de 35 anys d'experiència treballant en tot tipus d'exàmens mèdics i psicològics de l'activitat física de qualsevol tipus o un procés administratiu.

 

Som al cor del barri del Poblenou, a prop del barri de negocis del 22@, molt a prop de la platja i molt ben comunicada per transport públic per tota la ciutat.

 

En la resta de la pàgina s'intenta donar resposta a totes les preguntes que normalment formuláis. En qualsevol cas, al final d'aquesta pàgina teniu totes les opcions per contactar amb nosaltres o enviar-nos les vostres preguntes a través del formulari de contacte.

¿Qué necesitas para obtener el certificado médico para obtener o renovar tu visado de estudiante?

Tal com s'indica en la normativa sanitària vigent, serveis de salut, de qualsevol tipus, serà necessari una cita per a ser vist. Per tant, és necessari sol·licitar una cita. En aquesta pàgina trobareu enllaços a demanar la teva cita. 

 

El dia de la cita que necessitareu per a anar amb 5 minuts abans de l'hora de manera que podem preparar la documentació necessària per el nostre servei de certificats mèdics pot realitzar l'examen mèdic i emetrà el corresponent certificat mèdic. Per ser capaç de demostrar la seva identitat, si us plau porti amb vostè la seva DNI, NIE o Passaport.

 

La exploración médica tiene una duración de 20 minutos. Al finalizar la exploración, te entregaremos tu certificado médico oficial para que lo puedas presentar en tu expediente para obtener o renovar tu permiso o visado de estudiante. No es necesario que traigas el modelo oficial de certificado médico.

 

Quina és la validesa d'un certificat mèdic oficial?

El certificado médico para la obtención o renovación del visado de estudios de se emite en el modelo oficial del colegio de médicos de Barcelona y tiene una validez de 90 dies naturals.

Certificado médico visado estudios
Un certificat mèdic oficial

En què consisteix l'exploració mèdica?

Nuestro personal te hará un cuestionario de salud para conocer tu historial médico, antecedentes familiares y la medicación que tomas habitualmente. Además, se realizan exploraciones del aparato locomotor y del aparato respiratorio y cardiaco; pruebas de agudeza visual y de agudeza auditiva.

¿Qué horario tiene el servicio de certificado médico visado de estudios?

Als matins, de dilluns a divendres, de 09:30 a 13:15

A les tardes, dilluns, dimecres i dijous, de 16:00 a 19:00

¿Qué precio tiene el certificado médico visado de estudios?

¿Cómo puedo solicitar cita previa para el certificado médico?

 

Centro Médico Poblenou pone a tu servicio todas estas opciones para pedir tu cita y que puedas obtener tu certificado médico para el visado o permiso de estudios. 

La cita previa garantiza la calidad del servicio que prestamos a nuestros clientes. Tenemos una puntualidad superior al 95% en la atención que prestamos a nuestros clientes.

Utiliza el canal de comunicación que sea más cómodo para ti. En la medida de lo posible, te pedimos que nos contactes por WhatsApp. Tratamos de responder lo más rápido posible y proporcionamos toda la información que nos solicitáis..

Te estamos esperando.

Pide tu cita aquí para obtener el certificado médico para obtener o renovar el visado de estudiante