Certificats mèdics

Licencia animales peligrosos

Certificado médico para la licencia tenencia de animales potencialmente peligrosos.

CENTRE MÈDIC POBLENOU és un centre mèdic autoritzat por el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, número d'autorització E-08012366, para realizar y emitir certificados de aptitud psicofísica per a l'obtenció o renovació de la llicència per a la tinença d'animals potencialment perillosos, de conformitat amb l'establerts a la llei 50/1999, de 23 de desembre, sobre el Regimen Jurídic de la Tinença d'animals Potencialment Perillosos.

 

En aquesta llei es considera animals potencialment perillosos tots els que, sent utilitzats com a animals domèstics o de companyia, pertanyen a espècies o races que tinguin capacitat de causar la mort o lesions a les persones o a altres animals. Entre els gossos potencialment perillosos figuren: Dogo Argentí, American Staffodshire Terrier, Rottweiler, Pit Bull Terrier, Fila Brasileiro, Staffodshire Bull Terrier, Tussi Inu, Akita Inu i els seus encreuaments.

generalitatCentre sanitari: E-08012366

Què necessites per a obtenir o renovar la teva llicència per a la tinença d'animals potencialment perillosos?

Has de venir al nostre centre mèdic, en el barri de Poblenou i portar amb tu el permís de conduir, el DNI o NIE o el passaport. No és necessari que portis cap fotografia, te la realitzarem de manera digital sense cap cost per a tu. En 30 minuts et farem l'exploració mèdica i psicològica i et lliurarem el teu certificat mèdic. Tot això de manera ràpida, senzilla i professional. És necessari demanar cita prèvia.

 

Además, recuerda que el trámite para obtener o renovar la licencia de animales potencialmente peligros la has de tramitar en tu Ayuntamiento.

Quina és la validesa d'un certificat mèdic oficial?

El certificat mèdic té una vigència de 90 dies naturals.

Quin horari té el servei de certificats mèdics?

Als matins, de dilluns a divendres, de 09:30 a 13:15

A les tardes, dilluns, dimecres i dijous, de 16:00 a 19:00

Preu del certificat mèdic per a permisos i llicències nàutiques

Recorda

  • DNI, passaport o permís de conduir.
  • Demana la teva cita.

Com puc sol·licitar cita?

Centro Médico Poblenou pone a tu servicio todas estas opciones para pedir tu cita y que puedas obtener tu certificado médico para obtener o renovar la licencia para la tenencia de animales potencialmente peligrosos.

Utilitza el canal de comunicació que és més còmode per a vostè. Estem a l'espera per a vostè.

Demana la teva cita aquí per a obtenir el certificat mèdic per a la tinença d'animals potencialment perillosos