Renovar carnet conducir Barcelona

Certificats mèdics

Renovar carnet conducir en Barcelona ¿Cómo se hace?

En aquesta pàgina trobareu tota la informació que podeu necessitar per renovar el permís de conduir a Barcelona, a Centro Médico Poblenou. No us portarà més de dos minuts llegir aquesta pàgina, i en tot moment teniu un enllaç directe per contactar amb nosaltres i acabar de resoldre qualsevol dubte que us hagi quedat. Podeu fer-ho tant per telèfon com enviant un missatge de WhatsApp, un correu electrònic o utilitzant el telèfon de contacte.

 
CENTRE MÈDIC POBLENOU és un Centre de Reconeixement de Conductors (CRC) autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb el número d'autorització E-08012366, i per la Direcció General de Trànsit (DGT), amb el número d'autorització B-0095, per a realitzar i emetre certificats d'aptitud psicofísica per a renovar els diferents permissos de conducció.

 

A més, estem habilitats i autoritzats per la DGT per a efectuar la renovació del permís de conduir. Des de 2006 ja no cal anar a les oficines de la DGT per renovar el permís de conduir. Este proceso lo realizamos desde nuestro centro médico de forma completamente automatizada. Durante todo este proceso utilizamos protocolos de seguridad informática para que tus datos estén siempre seguros. Al finalizar el proceso tu carnet estará automáticamente renovado y te entregaremos una autorización provisional con la que puedes conducir hasta la llegada del nuevo permiso a tu domicilio.

generalitatCentre sanitari: E-08012366

transitCentre mèdic: B-0095

Quan es pot fer la renovació del permís de conduir?

La DGT estableix que el permís de conduir ha de renovar-se durant els 3 mesos anteriors a la data de caducitat del teu permís en vigor. El fet de renovar abans de la data de caducitat no implica que es “perdin” aquests dies de vigència que has anticipat la renovació.

Per exemple, si el teu permís caduca el 01 d'Abril de 2022 i acudeixes al nostre centre el dia 28 de Febrer de 2022, la pròxima renovació del teu carnet de conduir també serà un dia 01 d'Abril. No “es perden” dies per renovar amb antelació a la data de caducitat.

 • Tengo el permiso de conducir caducado, ¿puedo renovarlo?
  Sí, el permiso se puede renovar aunque esté caducado. No tiene ningún coste adicional. Además, si conduces con el permiso caducado puedes llegar a ser sancionado con una multa de hasta 200€.
 • ”Es perd” el permís de conduir si no es renova passat un temps?
  No, el carnet de conduir no “es perd”. Poden passar mesos, anys, o el temps que sigui, que el permís de conduir no es perd. Es pot renovar i tornar a conduir legalment.
 • Si vaig a les oficines de la DGT en La Campana, em donaran el permís de conduir al moment?
  No. El permís es fabrica a Madrid, en la Fabrica Nacional de la Moneda i Timbre. Una vegada fabricat es lliura a Correus i s'envia al teu domicili per correu ordinari.

En quin horari puc realitzar la revisió mèdica per a la renovació del permís de conduir?

 • Als matins, de dilluns a divendres, de 09:30 a 13:15
 • A les tardes, dilluns, dimecres i dijous, de 16:00 a 19:00

Preu del certificat mèdic per a renovar el permís de conduir. NO INCLOU LES TAXES DE LA DGT

IMPORTE TASAS DGT 2024

LIMITACIÓ TEMPORAL

Sense limitació temporal

Limitació temporal 4 anys

Limitació temporal 3 anys

Limitació temporal 2 anys

Limitació temporal 1 any

TAXES DGT

24,58€

19,67€

14,75€

9,83€

4,92€

 
*Els preus de les taxes els estableix el Ministeri de l'Interior. Les persones amb 70 anys o més estan exemptes del pagament de les taxes de la DGT.
Tarifa vigent des de l'1 de gener de 2022.

¿Qué necesito para renovar mi carnet de conducir?

 • Sol·licitar cita. Contacta amb nosaltres i demana'ns cita per a renovar el permís de conduir.
 • Vine el dia de la cita al nostre centre mèdic que està situat al barri del Poblenou de la ciutat de Barcelona, a Carrer de Llull 175, Principal 2ª, cantonada Rambla Poblenou.
  • Nuestra  ubicación está perfectamente comunicada por Metro, Bus, Bicing y, si vienes en coche, existen varios aparcamientos cerca.
 • Porta el teu DNI o NIE o passaport i el permís de conduir que has de renovar.
 • NO és necessari portar cap fotografia. La fotografia la fem nosaltres amb la nostra càmera digital.
 • Te haremos la revisión médica obligatoria para poder renovar el carnet de conducir. 
 • El reconocimiento médico psicofísico tiene una duración aproximada de unos 20 minutos.
 • Tramitarem a la seu electrònica de la DGT la renovació del teu permís de conduir.
 • Te entregaremos una autorización provisional para seguir conduciendo desde ese momento y hasta que recibas en tu domicilio tu carnet de conducir renovado. La autorización temporal tiene una validez de 6 meses.
 • Tot això de manera ràpida, senzilla i professional.
renovar carnet conducir

Com puc sol·licitar cita?

Renovar carnet conducir ¿Cuánto me cuesta?

Els preus varien en funció de l'edat, el tipus de permís que s'ha de renovar i les taxes que han d'aplicar-se en cada persona.

El preu de tarifa per a la renovació de permisos a majors de 70 anys és d'entre 40€ i 60€. Aquesta tarifa està exempta del pagament de taxes a la DGT.

El preu de tarifa per a la renovació de permisos a majors de 70 anys és d'entre 40€ i 60€. Aquesta tarifa està exempta del pagament de taxes a la DGT.

El precio de tarifa para la renovación de permisos no profesionales a menores de 70 años es de entre un mínimo de 50€ y un máximo de 82€, con las tasas incluidas.

Si vols conèixer exactament quin és el preu de la teva renovació, contacta amb nosaltres. Et sol·licitarem que ens indiquis el teu DNI o NIE, la data de naixement i el permís que has de renovar.

Com, quan i on rebré el meu permís de conduir renovat?

Una vez la DGT ha validado tu expediente médico y el pago de la tasa, si corresponde los mayores de 70 años no pagan tasa-, envía tus datos a la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre (FNMT). Allí es donde se fabrica el permiso de conducir. La propia FNMT envía a tu domicilio, por correo ordinario, el permiso de conducir.

 

El plazo habitual está entre 6 y 8 semanas, a contar desde el día en que vienes a nuestro centro médico.

 

El permís de conduir ja renovat el rebràs en la direcció que ens indiquis.

 

Atès que l'enviament es realitza per correu ordinari, i per a evitar incidències, et recomanem que t'asseguris que en la bústia del teu domicili figuri el teu nom i cognoms. No és el primer ni serà l'últim permís de conduir que el carter no diposita en la bústia si el destinatari no està completament identificat en aquesta bústia.

Han passat 2 MESOS i no he rebut el permís de conduir, què haig de fer?

Una vegada transcorreguts 2 mesos, comptats des que vas venir a fer la revisió mèdica al nostre centre, si encara no has rebut el permís de conduir, hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres per comunicar-nos la situació.

 

Nosaltres ens encarregarem de gestionar la teva incidència amb la DGT i et mantindrem informat fins a la seva resolució. 


Aquesta reclamació sol trigar una setmana a resoldre's amb una emissió d'una nova autorització temporal perquè puguis continuar conduint durant tres mesos més. En aquest termini la DGT acostuma a contestar que el permís el podem recollir a les seves oficines (i nosaltres ens n'encarreguem), o bé, informa que s'envia fabricar un nou document de permís de conduir. En aquest segon cas, no s'envia a l'interessat sinó que ens el lliuren a nosaltres perquè et fem el lliurament del teu carnet de conduir renovat.

Dónde estamos?

Llull 175, Principal 2ª
(cantonada Rambla Poblenou)
08005 Barcelona

 

Cita previa Certificados y Gestiones659 206 852 

 

Cita prèvia Certificats: 608 998 539

 

Telèfon: 93 485 41 77

 

correu electrònicinfo@centremedicpoblenou.es

Pide tu cita aquí para Renovar tu Carnet de Conducir